For Crying Out Loud (2017)

For Crying Out Loud

Interpret Kasabian

Krajina Veľká Británia Veľká Británia

Dátum vydania 05.05.2017

Žáner Indie / Neo-psychedelia / Psychadelic / Rock


01 Ill Ray (The King)
02 You're In Love With a Psycho
03 Twentyfourseven
04 Good Fight
05 Wasted
06 Comeback Kid
07 The Party Never Ends
08 Are You Looking for Action?
09 All Through the Night
10 Sixteen Blocks
11 Bless This Acid House
12 Put Your Life On It

Video k albumu na Facebooku