Chceš ukázať Bratislave, že to vieš rozbaliť? Prihlás sa už teraz!

Chceš ukázať Bratislave, že to vieš rozbaliť? Prihlás sa už teraz! zdroj: Rozbaľ to, Bratislava!

Si hudobník a máš kapelu, ktorá si zaslúži byť videná? Chceš predviesť svoju umeleckú tvorbu mladému publiku? Zachytil si fotoaparátom či kamerou niečo, čo by mali vidieť všetci?

Využi šancu ukázať čo v tebe je na štvrtom ročníku mestského multižánrového festivalu Rozbaľ to, Bratislava! 2015 už túto jeseň 10. až 11. septembra v priestoroch Starej tržnice. Hľadáme originalitu, talent a najmä guráž vystúpiť pred viac ako 3-tisíc návštevníkmi festivalu.

Hudobné žánre nie sú obmedzené. Naopak, vítame rozmanitosť a jedinečnosť. Okrem toho, že tvoja kapela dostane šancu získať si nové publikum, skupina, ktorej vystúpenie sa najviac zapáči našej odbornej porote, to odpáli vo vysielaní Rádia_FM.

Tohtoročnou témou pre fotografov, filmárov, maliarov a sochárov sú bubliny. Ako sa tematiky zhostíš je na tebe. Fantázii sa medze nekladú. Po minulé ročníky vystúpilo na Rozbaľ to, Bratislava! viacero zvučných mien slovenskej hudobnej scény. Na zozname nechýbajú nvmeri, Modré Hory, Puding pani Elvisovej či Katarzia.

Hostili sme viac ako 30 mladých kapiel a desiatky umelcov, rečníkov a organizácií z celého Slovenska a Čiech. Aj vďaka skvelému generálnemu partnerovi O2 Slovensko sme si istí, že na ročník 2015 tak skoro Bratislava nezabudne.

Uzávierka prihlášok je 30. mája. Všetky podrobnosti o prihlásení nájdeš vo formulári na www.rozbalto.com.

Festival Rozbaľ to, Bratislava! organizuje občianske združenie ID Space Team. Jeho myšlienkou je dať priestor mladým talentovaným umelcom, či aktívnym ľuďom a skupinám.

Video: Rozbaľ to, Bratislava! 2015