Kapela Scott & Zelda prichádza s videoklipom k singlu s názvom „Nuda“

Kapela Scott & Zelda prichádza s videoklipom k singlu s názvom „Nuda“

Kapela Scott & Zelda po vydaní debutového albumu, ktorý vyšiel v marci tohto roka, prichádza s videoklipom k singlu s názvom „Nuda“. Pôvodne sa mala pieseň nachádzať na už spomínanom albume, ale nakoniec sa kapela rozhodla vydať ju ako samostatný singel.

Mixáž a mastering prebiehal v LOFT Studios pod taktovkou Jaroslava Žiga ml. s ktorým formácia už dlhšie spolupracuje. O videoklip sa postaral skúsený tím, v zložení: Brian Blan (režia,strih), Juraj Sugar (kamera), Peter Regec (kamera), Roman Hraník (svetlá) a Tomáš Flache (slowmotion postprodukcia).

Video: Scott & Zelda - Nuda

Scott & Zelda od svojho vzniku stihla vydať jedno CD EP, oficiálny videoklip a debutový album. Kapela aktívne na sebe pracuje a snaží sa svojim fanúšikom prinášať stále nový hudobný materiál. „Okrem aktuálneho klipu už pracujeme s novými nápadmi a určite by sme sa chceli pustiť v blízkej budúcnosti do nahrávania, je to jedna z vecí, ktorá nás napĺňa. Zrejme je úplne prirodzená pre umelca z akejkoľvek oblasti :)“ hovorí spevák a gitarista kapely Tomáš Trebula.

Rock and rollové, punkové alebo aj popové piesne so slovenskými textami to sú prívlastky piesní z pestrého spektra tvorby tohto Bratislavského zoskupenia. Najbližšie budete mať možnosť vidieť kapelu hrať 5.9.2015 na after párty projektu „Rozbaľ to Bratislava“ v bratislavskom klube Refresh. Na jeseň tohto roku chystajú sériu koncertov po slovensku a českej republike

Scott & Zelda je bratislavská indie-rocková kapela, ktorá vznikla na jar roku 2012. Kapela hrá v zložení: Daniel Forgáč (gitara, hlavný spev), Tomáš Trebuľa (sólová gitara, sólový spev), Juraj Rychtárik (basgitara, doprovodné vokály), David Zein (bicie)

Informácie a fotografie poskytol PR manažér Marco Maserati. Viac na www.facebook.com/scottnzelda.