Speváčka Janais predstavuje ďalšiu akustickú skladbu "Money"

Speváčka Janais predstavuje ďalšiu akustickú skladbu "Money"

Po úspešnom vianočnom albume ocenenom zlatou platňou prichádza speváčka Janais s novým videoklipom. Ten natočila k piesni MONEY pod bratislavským mostom Lafranconi.

To, že videoklip môže byť zábavný a pritom producentsky nenáročný potvrdzuje Janais aj svojim novým videoklipom k piesni Money. Text piesne hovorí o tom, že pracovať celé dni na peniaze, za ktoré si potom väčšina z nás aj tak nemôže plniť sny, nie je vôbec zábavné.

„Väčšinou nás do práce ženie najmä fakt, že z kolegov sa stali časom priatelia a v ich spoločnosti je nám dobre. My s chalanmi z kapely sme naozaj dobrý tím a máme k sebe blízko aj po ľudskej stránke. Práve preto sme nemali k videoklipu napísaný žiadny veľký scenár. Úlohou kameramana bolo zachytiť na videu dobrú náladu, humor… že je nám spolu proste dobre,“ povedala Janais. A o tom, že im to v kapele naozaj funguje, svedčí aj to, že v rovnakej zostave hrajú už viac ako 5 rokov.

Po prvýkrát upútala speváčka silou svojej akustickej zostavy vo videoklipe k piesni Heart, natočenom v centre Bratislavy. Podobne je to aj v piesni Money, kde gitara, kontrabas, bubon a klavír opäť zastavili nejedného okoloidúceho chodca či cyklistu. „Máme v kapele radi live performance a energiu, ktorá z neho pôsobí priamo na okoloidúcich ľudí, najmä keď sú tam úplne náhodne,“ prezradila speváčka.

Pod kameru a strih sa rovnako ako vo videu k piesni Heart podpísal Jakub Šteinecker, zvuková nahrávka je z dielne Studio 7.

Janais s kapelou môžete najbližšie naživo vidieť:
4.6. Festival Lumen, 14:00, Trnava
7.6. Dni mesta Prešov, 20:00

Video: Janais - Money