Na festivale Grape 2016 aj Red Bull Container so slovenskými interpretmi

Na festivale Grape 2016 aj Red Bull Container so slovenskými interpretmi

O necelý mesiac sa piešťanské letisko siedmykrát premení na hudobno – kultúrny priestor plný mladých ľudí a zábavy. Grape je festival zameraný na svetovú indie pop/rockovú a elektronickú scénu. Jeho súčasťou sa už 12. augusta stane aj Red Bull Container – absolútna novinka v našej krajine.

Lodný kontajner na prepravu tovaru, aký poznáte z nákladných prístavov i železniných staníc na Grape zmení svoju funkciu. Na prvom podlaží bude plnohodnotný bar, v ktorom môžete nabrať energiu na koncerty, ktoré sa budú odohrávať práve na jeho streche.

Počas dvoch dní a nocí sa Containerom “premelú” známe mená slovenskej a českej scény. Predovšetkým hip hop či elektronika budú hudobnou doménou 3 – tonovej oceľovej konštrukcie.

Piatkový “bašavel” odpáli o 17:00 DJ Shimo, neskôr ho prestriedajú DJ Spank, Boyband, chlapci z kapely Moja Reč predstavia nový album, po nich Dalyb z HAHA Crew a o zábavu až do rána sa postará NobodyListen.

Po piatkovej noci vám nasledujúci náročný deň pomôže naštartovať tanečný workshop, členovia kapely Purist zasadnú za DJ-ský pult s ich setom, neskôr ich za gramcami vystrieda Džunyja G, Strapo dá battle s trnavským DJ Spinhandzom. U susedov veľmi dobre známy raper Smack sa na letisku so svojim jedine ným grime štýlom predstaví po prvýkrát, po nich českí Norman Bates a festivalový víkend v Piešťanoch zakončí Pišťa Kráľovič alias FVLCRVM.

Okrem hudobnej produkcie sľubuje Red Bull Container aj poriadny vizuálny zážitok. Veď kedy, keď nie na Grape festivale si môžete vypočuť hudbu z kontajnera, ktorý pôvodne slúžil na prepravu tovaru?

Značky: Festivaly