Boom Shaka Laka: nové videa od Emila a Prezidenta Lourajdera

Boom Shaka Laka: nové videa od Emila a Prezidenta Lourajdera

Boom Shaka Laka je názov nového videa z pripravovaného EP Emila a Prezidenta Lourajdera. Dvojicu dopĺňa štandardne rapovo striktný Tono Suchota z Gramo Rokkaz. Z lásky k poctivému rapu, z lásky k fish-eye, z lásky k starým klipom Beastie Boys, z lásky k VHS! Štefan Kurilla natočil videoklip k skladbe Boom Shaka Laka spĺňajúc toto všetko. Postprodukciu obrazového materiálu spracoval Mišo Ormoš.

Začiatkom roku 2017 výjde pod značkou ajlavmjuzik materiál v digitálnej forme aj ako vinylový nosič. Aktuálne finišujú práce na vizuálnom stvárnení obalu a zvukových úpravách, ktoré uskutočňuje Tom Karasek aka Gaex.

Prezident spomína: „Koncom augusta sme si s Hey Emil povedali, že do konca roka spravíme albumík. Chceli sme to spraviť rýchlo a intenzívne, aby sme čo najvernejšie odrazili náladu, myšlienky a pocity tých dní a týždňov. EP sme nazvali EP ako Emil a Prezident, lebo sme sebestrední. No a prvú hosťovačku nahral sám Vec! Posledný svoj majstrovský kúsok dodal MC Gey, oplatilo sa počkať. Dnes už definitívne vieme, že do konca roka vydať nestihneme. A nakoniec asi aj dobre, lebo toľko ľudí teraz vydáva veci na Vianočný trh, že by sa to zbytočne bilo.“

Okrem videa dávame do pozornosti aj skladbu s názvom Sobota ráno, ktorá bola predstavená už na kompilácii Ostrov hudby. Na jej vzniku sme s radosťou a hrdosťou spolupracovali s ďalšími slovenskými vydavateľstvami.

Video: Prezident Lourajder & Tono S - Boom Shaka Laka