Skupina Para má nový klip, zatancovala si s kapelami Sendrejovci a Moja reč!

Skupina Para má nový klip, zatancovala si s kapelami Sendrejovci a Moja reč!

Bratislavská skupina Para má nový klip! Dnes má premiéru videoklip na rómsku skladbu „E daj nasvali“, ktorú Para nahrala spoločne so skupinami Sendrejovci a Moja reč. V klipe si všetky spriatelené kapely zahrali pod taktovkou režiséra Braňa Vinczeho.

Neuveriteľnú kombináciu štýlov predstavuje bratislavská kapela Para v novom klipe ku skladbe „E daj nasvaľi“! Rómsku pesničku nahrala Para s kapelou Sendrejovci a s hiphopermi Moja reč. „Myšlienka urobiť niečo spolu vznikla na turné Menšina, kde sme hrali zopár koncertov práve v tejto zostave a padli sme si do oka. Skladba sa nenachádza na žiadnom albume.“ Prezrádza spevák skupiny Para Lasky.

K pesničke vznikol aj originálny videoklip, pod ktorý sa podpísal režisér Braňo Vincze. Klip dokončila Para na poslednú chvíľu. Makali na ňom v zákulisí koncertu v bratislavskej Incheba Expo Aréne, kde novú skladbu pokrstili.

„Všetko dopadlo úplne super, klip sa dokončieval na pódiu počas zvukovej skúšky, bolo to na poslednú sekundu. Teším sa, že je v záberoch spolu celá skupina aj so Sendrejovcami a skupinou Moja reč. Vo finálnej scéne spolu hráme a tancujeme a to je fajn.“ Teší sa Lasky.

Skupina Para patrí medzi najlepšie koncertné kapely na Slovensku. Na konte má hity ako „Abstinent“, „Otec“ či „Brutálna zostava“! Aj tentokrát prináša Para fanúšikom niečo originálne. Neobvyklý stret hudobných štýlov v skladbe „E daj nasvaľi“!

„Celá pesnička spája v podstate rôzne hudobné svety: rockovú kapelu s rómskou a hiphopovou skupinou… Týmto sa pre nás pre uzavrel celý dlhý rok, keď sme sa venovali novému albumu Menšina. Najskôr krst, potom turné a letné festivaly… Pre tento album sme urobili naozaj všetko a môžeme si trochu vydýchnuť.“ Konštatuje Lasky.

Skupina Para je na hudobnej scéne už 18 rokov. Hrá v zostave Lasky – spev, Matúš Vallo – basgitara, Matej Kubičár – gitara, Oliver Sádovský – perkusie, Juraj Marikovič – gitara, Daniel Buzinkay – bicie. Para dlho oddychovať nebude. 6. novembra ju čaká premiéra nedávno vydaného albumu „Menšina“ v pražskom klube Roxy!

Video: Para: Edaj Nasvaľi feat. Moja Reč a Sendreiovci

Zdroj: Nora Krchňáková
Interpret: Para
Značky: Nové videoklipy, Domáca scéna