Walter Schnitzelsson vydá album Fever 25. októbra. Pozrite si cover a tracklist!

Walter Schnitzelsson vydá album Fever 25. októbra. Pozrite si cover a tracklist!

AKTUALIZOVANÉ: Jedinou vypustenou nahrávkou kapely Walter Schnitzelsson bolo doteraz troj-skladbové „EP Mother“. Ich debutový album „Fever“ vychádza prostredníctvom vydavateľstva Slnko Records.

25. októbra sa pri príležitosti vydania albumu uskutoční „release party“ v priestore Kontakt na Ventúrskej ulici v Bratislave. Tí ktorí si objednajú album v predpredaji v CD verzii, majú na túto akciu vstup voľný, a CD aj s podpismi od kapely si môžu práve tu vyzdvihnúť. Predaj albumu vo formáte MP3 bude spustený 24.10.

Po úspechu EP Mother, ktorého najväčším hitom sa stala pieseň Mother a po mnohých koncertoch po Slovensku, no aj v Čechách a Rakúsku kapela prichádza s albumom. Nachádza sa na ňom 10 piesní, pričom prvým singlom z neho je pieseň This Night’s Fever. Túto pieseň kapela predstavila už dávnejšie, o pár dní ukáže aj klip.

Spevák a frontman skupiny Jozef Rezník hovorí: “Fanúšikovia sa už dho pýtajú, kedy dostanú album. Konečne je tu a my veríme, že sa im bude páčiť.” Prvotina s názvom Fever vychádza pod Slnko records a dostupná bude v digitálnej forme, no samozrejme aj vo fyzickej. Predpredaj sa už spustil, album nájdete na webe vydavateľstva (www.slnkorecords.sk/sr_album.php?…). Bonusom pre tých, ktorí si album kúpia v predpredaji je to, že majú automaticky vstup na release párty. Tam album dostanú priamo od kapely.

Vydavateľstvo Slnko Records vydalo tento rok nové albumy od interpretov ako Korben Dallas, Bad Karma Boy, Trojka Zuzany Homolovej, Zlokot alebo Jana Kirschner a pripravuje novinky od Katarzie, Modrých hôr a Tu v dome.

Walter Schnitzelsson – Fever (tracklist)
1. Last Round Fake
2. Lion
3. This Night’s Fever
4. Blind Love
5. Thrown Into The River
6. Cut Your Hair
7. Your Little Victory
8. Million Years
9. Endless Game
10. The City That Sleeps Well

foto: Marika Tonbogirl Majorová / cover albumu: Lenka Rajčanová.

Video: Walter Schnitzelsson (Hudba mesta)

Video: Walter Schnitzelsson - This Night`s Fever

Zdroj: slnkorecords.sk
Značky: Nová hudba, Domáca scéna