Turné „Back To The Clubs“ vrcholí: Billy Barman zvoláva do klubov Bratislavu a Martin!

Turné „Back To The Clubs“ vrcholí: Billy Barman zvoláva do klubov Bratislavu a Martin! zdroj: Soul For Show

Viac ako mesačné koncertné turné „BACK TO THE CLUBS“ trojice skupín Billy Barman, Walter Schnitzelsson a Bad Karma Boy sa chýli ku koncu. Spriatelené kapely ukončia spoločnú šnúru poslednými dvoma vystúpeniami – v Bratislave a v Martine. Fotografie z doterajšieho priebehu tour hovoria sami za seba, fanúšikovia sa majú na čo tešiť.

Billy Barman vrátil v priebehu uplynulých týždňov do klubov svojich fanúšikov v Prievidzi, Trnave, Nitre, Žiline, Banskej Bystrici i Trenčíne. Neobišiel ani Liptovský Mikuláš, Brezno, Púchov, Košice a Prešov. Vo všetkých mestách predstavil naživo svoj najnovší album Modrý jazyk, ktorý vydal len pred pár mesiacmi. Milovníci „barmanov“ si tak mohli zaskákať a zabaviť sa na nové skladby, ktoré si od konca minulého roka stihli napočúvať v éteri. „Všade to bolo super, Trnava, Nitra, Žilina, Púchov, Košice, Prešov… Ťažko vyzdvihnúť jeden koncert. Šnúra ako celok veľmi dobre funguje. Podľa ohlasov sú ľudia spokojní aj s trojkombi­náciou kapiel,“ hodnotí koncerty Billy Barman.

Najväčší koncert šnúry čaká účastníkov „BACK TO THE CLUBS“ už tento štvrtok. 10-teho apríla totiž zvolajú Billy Barman, Walter SchnitzelssonBad Karma Boy späť do klubov Bratislavu. Svoju aktuálnu koncertnú šou predvedú v bratislavskom klube MMC, kde sa Billy Barman naposledy predstavil koncom minulého roka, kedy tu slávnostne pokrstil album Modrý jazyk.

Po bratislavskom koncerte sa napokon zostava presunie do Martina, aby turné uzavrela vystúpením naplánovaným na 16-teho apríla v tamojšej Mestskej Scéne. Na poslednej doterajšej zastávke tour v Martine totiž nastali nečakané technické problémy, kvôli ktorým musel napokon Billy Barman zmeniť miesto i termín koncertu pôvodne avizovaného na 5. apríla do Elefant Pubu. „Ešte raz sa ospravedlňujeme všetkým z Martina a okolia, ale nakoniec sa nám nepodarilo skĺbiť našu predstavu v súvislosti s ozvučením a osvetlením nášho turné s predstavami klubu a koncert sme preto presunuli do iných priestorov,“ vysvetľujú kapely náhlu zmenu plánov. „Nový termín je streda 16.4.2014 v Mes­tskej Scéne na ulici M. R. Štefánika 54 v Martine. Všetky zakúpené vstupenky ostávajú v platnosti. Bude to úplne posledný koncert nášho Back to the Clubs Tour, tak neváhajte a príďte. Tešíme sa na Vás,“ dodávajú.

Vstupenky na oba ostávajúce koncerty turné sú exkluzívne v predaji cez PREDPREDAJ.SK: http://predpredaj.zoznam.sk/…billy-barman.

Termíny koncertov
10.04 Bratislava/ MMC Klub
16.04 Martin/ Mestská Scéna

Line-up koncertných večerov:
20:00 – Walter Schnitzelsson
21:00 – Billy Barman
22:30 – Bad Karma Boy
23:30 – After

Interpret: Billy Barman
Značky: Koncerty, Domáca scéna

Fotogaléria