Púchovská kapela Lille prináša svoj debutový album Stopy dní

Púchovská kapela Lille prináša svoj debutový album Stopy dní zdroj: Kapela Lille

Na albume Stopy dní nájdete šesť skladieb v slovenčine a vypočuť si ho môžete na bandcampovom profile kapely.

„CD obsahuje piesne v slovenčine, ktoré zachytávajú kúzlo okamihu, náš pohľad na svet a maličkosti, ktoré nás obklopujú každý deň. Názov albumu sme vybrali podľa rovnomennej piesne, ktorá v sebe nesie myšlienku prítomného okamihu každého dňa,“ hovorí o svojej novinke kapela Lille.

„Cítime, že každou novou piesňou sa posúvame do iných sfér a snažíme sa priniesť niečo nové do našej hudby. Máme veľkú radosť z toho, že prostredníctvom hudby tešíme ľudí a hlavne seba, čo nás velmi napĺňa a to je najdôležitejšie,“ dopĺňajú Lille.

Za viac ako rok sa Lille podarilo odohrať množstvo klubových koncertov na Slovensku, ale aj v Čechách. K piesňam boli natočené 3 autorské videoklipy a v pláne sú ďalšie k pripravovaným novým piesňam.

Lille si mala možnosť zahrať naživo v Rádiu FM a bola nominovaná na Nováčika roka Radio_Head Awards 2014 v Rádiu FM. Na tento rok plánujeme nahravať piesne na nový album koncertovanie na zaujímavých miestach a letných festivaloch. Najbližšie nás možu fanúšikovia vidieť 2.5 v Banskej Štiavnici v kaviarni Divná Pani, alebo počuť 15.4 o 17 hodine v živom vysielaní Radia_FM.

Interpret: Lille
Značky: Nová hudba, Domáca scéna