Nvmeri sa aj tretí rok po sebe pripomínajú singlom

Nvmeri sa aj tretí rok po sebe pripomínajú singlom

Po “Entropy” (2014) a “Scales” (2015) uzatvárajú trilógiu farebným trackom s poetickým názvom “Art Of The Trial”. Je akousi predzvesťou ich druhého albumu, pretože trio usadené v Bratislave začne na jeseň nahrávať follow-up k úspešnému eponymnému debutu.

Singel “Art Of The Trial” zažil už dve premiéry – v štúdiovej podobe odznel prvýkrát minulý týždeň v Rádiu_FM a následne ho kapela premiérovo odohrala naživo aj na piešťanskom Grape Festivale. Momentálne je singel na vypočutie na Youtube, voľné stiahnutie z ich Bandcampu a postupne bude pribúdať na všetky streamovacie služby.

Jeho vydaním sa kapela vydáva na cestu k druhému dlho-hrajúcemu albumu. Ten, ako vravia, prekvapí odlišným zvukom. Po rokoch sa pokúsia vrátiť k svojim koreňom a to k čiernej hudbe 70-tych a 80-tych rokov, keďže sami hudobne vyrastali v kostoloch silno ovplyvnení týmto hnutím.

Nvmeri majú ešte pred sebou poslednú festivalovú zastávku leta na chorvátskom Krku, kde odohrajú svoju novú live show ako headlineri festivalu Velvet.

Video: nvmeri - Art of the Trial (Official Audio)

Interpret: Nvmeri
Značky: Nová hudba, Domáca scéna