Repetitor sa vracajú na Slovensko, odohrajú dva klubové koncerty

Repetitor sa vracajú na Slovensko, odohrajú dva klubové koncerty

Srbské trio zavíta do našich končín s novým albumom Gde Ćeš. Začiatkom novembra kapela vystúpi v Bratislave a v Trenčíne.

Po dlhých štyroch rokoch sa srbské trio Repetitor, ktoré u nás odohralo niekoľko koncertov vrátane festivalu Pohoda, vracia s novým albumom Gde Ćeš (v preklade „Kam pôjdeš“). Hovorí sa, že ich druhý album bol prelomový, ale aktuálna tretia štúdiovka naznačuje, že skupina z Belehradu má pred sebou ešte veľa míľnikov.

Anglický hudobný publicista a uznávaný muzikant John Robb o nich povedal: „Sú momentálne asi najlepšou gitarovou kapelou na tejto planéte. Vďaka nim si opäť obľúbite rockovú hudbu. Nirvana 21. storočia.“

Garage, postpunk, noise a explozívna energia naživo sú všetko ingrediencie, ktoré sa spojili na novom albume Repetitor. Trio Boris Vlastelica, Milena Milutinović a Ana-Marija Cupin sa od svojho debutu “Sve što vidim je prvi put” (2008) predstavili na festivaloch Sziget, Exit, Eurosonic, Pohoda, Europavox, Rock For People, Loftas, Stereoleto, INmusic a tiež na koncertných šnúrach v Číne či Rusku.

Video: Repetitor - Suženi snovi

Teraz prichádzajú opäť aj do našich končín s novým albumom a sériou piatich koncertov v Čechách a na Slovensku. Postupne vystúpia v Trenčíne (2.11.), Brne (3.11), Bratislave (4.11.), Rožnove (5.11.) a Prahe (6.11.). Album “Gde ćeš”, ktorý Repetitor úvádzajú singlom Suženi snovi, bude mať srbská kapela so sebou na CD aj vinyle. Online sa dá vypočuť na stránke Bandcamp.

REPETITOR SK/CZ TOUR

2.11.2016 @ Trenčín, Klub Lúč (SK)
3.11.2016 @ Brno, Kabinet Múz (CZ)
4.11.2016 @ Bratislava, British Rock Stars (SK)
5.11.2016 @ Rožnov, T Klub (CZ)
6.11.2016 @ Prague, Klub Famu (CZ)

Video: Repetitor - Biću bolji

Zdroj: Gde Će
Interpret: Repetitor
Značky: Koncerty

Podobné články