Leto z pohľadu kapely Walter Schnitzelsson

Leto z pohľadu kapely Walter Schnitzelsson

Slovenská formácia Walter Schnitzelsson pripravila pre svojich fanúšikov darček vo forme videa, zachytávajúceho zábery z koncertov odohraných v roku 2012.

Okrem časti vystúpenia na Grape festivale sú vo videu s názvom For All The Bad Dancers aj záznamy z ďalších koncertov, cestovania a zábery mimo pódia.

Video nakrútil a spracoval člen kapely Michael Michale, ktorý sa postaral aj o videoklip k piesni Mother.

Skupina momentálne trávi čas v bratislavskom štúdiu Fatmusic, kde s pomocou producenta Juraja „Medveďa“ Marikoviča nahráva debutový album. Ten by mal vyjsť na jar, pričom po jeho vydaní budú nasledovať koncerty po celom Slovensku. Fanúšikovia si zatiaľ môžu na webstránke Slowatch.sk zaobstarať jej EP nahrávku Mother, obsahujúcu tri skladby, ktorá vyšla koncom novembra 2012 v limitovanom množstve.

Walter Schnitzelsson sa ukážu aj na letných festivaloch vrátane trančianskej Pohody. Práve na ňu sa trojica hudobníkov nominovaná na Radio_Head Award v kategórii Nováčik roka teší najviac. “Hrať na festivale Pohoda je pre nás výnimočná vec a sme radi, že si nás Pohoda vybrala. Tak ako vždy, aj tam dáme na koncerte zo seba všetko,” uviedol spevák kapely Jozef Rezník. Agentúru SITA za kapelu informoval Martin Kukoľ.

Video: Walter Schnitzelsson - For All The Bad Dancers

Zdroj: webnoviny.sk
Značky: Domáca scéna