Medial Banana odohrajú tri špeciálne koncerty po Slovensku

Medial Banana odohrajú tri špeciálne koncerty po Slovensku
foto: Gaspo Photography

Obľúbená slovenská reggae kapela Medial Banana podľa želania svojich fanúšikov zorganizovala tri špeciálne koncerty po Slovensku! Prvou zastávkou koncertnej šnúry “Powered by fans” je Nitra, už 8.apríla v Music A Café. Nasledujú Prešov a Martin, ktoré sa v hlasovaní fanúšikov ocitli suverénne medzi najžiadanejšími mestami.

Fanúšikovia kapely Medial Banana hlasovali za koncerty naozaj vo veľkom a za pár dní bolo jasné, kde je o koncert aktuálne najväčší záujem. Víťaznými mestami sú Nitra, Prešov a Martin, kde sa počas apríla môžu fanúšikovia tešiť na energické živé vystúpenie, vtipné texty zo života a žánrovo pestré pesničky, na ktoré sa publikum vždy skvelo zabaví a zatancuje.

Video: Medial Banana - Nemôžem prestať

Svoje reggae koncerty “Powered by fans” odpália už 8.apríla v Music a Cafe Nitra, 28.apríla v Mestskej scéne Martin a 29.apríla v prešovskom Wave Klube. Vstupenky na každý koncert sú dostupné online priamo cez Tootoot – iba za 5€ / 7€ . Nezmeškajte ďalší zo série skvelých koncertov „Powered by fans“ cez Tootoot!

Hlasovacia kampaň MEDIAL BANANA MEET N' GREET koncerty trvala 30 dní a zapojilo sa do nej 487 fanúšikov z celého Slovenska, hlasy prišli aj zo susedných Čiech. Podľa prieskumov hudobných preferencií koncertnej platformy Tootoot je hudobný žáner reggae dlhodobo najobľúbenejším žánrom medzi fanúšikmi v Prešovskom kraji, čoho dôkazom ja aj vysoký počet hlasov za koncert Medial Banana práve v Prešove.

Skupina Medial Banana funguje od roku 2009, vydala EP Naturally lifted, debutový album Uplifted, na prelome rokov 2015 a 2016 album Rockin’ it a v decembri do zbierky pridala ďalší kúsok – album INNA JAMDOWN, ktorý natočili priamo na Jamajke. Medial Banana sa predstavili na viacerých európskych festivaloch ako Sziget, Outlook či Reggae Camp, ale nezabúdajú ani domáce publikum.

Interpret: Medial Banana
Značky: Koncerty