Lola Marsh vystúpia 14. februára v bratislavskej Refinery Gallery

Lola Marsh vystúpia 14. februára v bratislavskej Refinery Gallery
foto: Róbert Jakubička zdroj: Ahudba.sk

Už túto stredu 14. februára premenia Lola Marsh bratislavskú Refinery Gallery na najútulnejšie miesto na Slovensku.

Koncert začína o siedmej, ale otvorí sa už o hodinu skôr. Súčasťou akcie bude aj shop festivalu Pohoda so špeciálnu valentínskou akciu. Ku dvom lístkom na 22. ročník festivalu dostanete pralinky Pohoda a tričko z kolekcie 2016 (ponuka platí do minutia zásob).

Lola Marsh je jediná zahraničná kapela, ktorá hrala na Pohode trikrát v rade. Zakaždým pritom zaplnili priestor pred najväčšími pódiami. Registrácia voľných vstupov na ich koncert v rámci Pohoda Dňa_FM sa naplnila za dvesto sekúnd. Zaprášilo sa aj po lístkoch na ich koncert v A4-ke, ktoré sa nedali zohnať už tri mesiace pred akciou a v predstihu sa vypredalo aj ich vystúpenie v Tabačke. Od svojej premiéry na Pohode v roku 2014 hrali na Slovensku každý rok a ani 2018 nebude výnimkou.

Z pomerne neznámej kapely sa za pár rokov vypracovali na jednu z najobľúbenejších hudobných skupín návštevníkov Pohody. Sympatie sú zjavne vzájomné. Pri otázke, ktorý koncert si zamilovali najviac Gil a Yael v rozhovore pre francúzsky Rocknfool jednohlasne odpovedali: „Festival Pohoda“.

Deviateho júna vydali debut Remember Roses, ktorého úspech sa ihneď premietol do stále rastúceho záujmu o túto fantastickú kapelu. Gil o albume pre Life on Stage povedal: „Čo sa týka našej hudby, snažíme sa sústrediť na krásne veci v živote. Chceme ňou robiť ľudí šťastných a vytvárať v nich emócie.“ Ich koncerty sú jasným dôkazom, že sa im to darí. Izraelská kapela, ktorú vychválil aj Le Monde, opäť navštívi svoj druhý domov 14. februára 2018. Tešíme sa na vás v Refinery Gallery od 18:00. V predpredaji ostáva posledných 100 lístkov.

Video: LOLA MARSH - Wishing Girl (Official Video)

Interpret: Lola Marsh
Značky: Koncerty