Na festivale Topfest zahrá legendárna britská kapela Apollo 440

Na festivale Topfest zahrá legendárna britská kapela Apollo 440

Topfest hlási ďalšieho zahraničného headlinera. Na festivale vystúpi legendárna britská kapela Apollo 440, ktorá odpáli svoj veľký hit „Stop The Rock“. Z Veľkej Británie pricestuje na Topfest aj skupina Trash Boat, ktorá privezie svoj melodický hardcore.

Festival Topfest sa bude opäť konať na domovskej scéne – v areáli na Zelenej vode v Novom Meste nad Váhom. Na 16-tom ročníku Topfestu zahrajú 28. až 29. júna Slash spoločne s Mylesom Kennedym a s The Conspirators, kapely Horkýže Slíže, Great Malarkey, Desmod, Zemětřesení, From Our Hands, Hands Like Houses, Arzén, Doctor P.P. či The Circus Brothers.

Skupina Apolllo 440 je hviezdou elektronickej scény, jej tvorba sa pohybuje na hranici rocku a elektronického big beatu. Kapela sa preslávila najmä hitom „Stop The Rock“ známym z filmu 60 sekúnd. Aj ten odpáli fanúšikom na festivale na Zelenej vode.

„Na Topfest sa tešíme. Zahráme skladby, ktoré tvoria prierez našou 28-ročnou kariérou. Nevynecháme „Stop The Rock“ „Ain´t Talkin´ ´Bout Dub“, „Krupa“, ale ani motívy z filmov „Lost In Space“ a „Charlie´s Angels“. Máme pripravené aj prekvapenia v podobe prerobených starších nahrávok. Všetko v duchu hesla: viac rocku, viac tanca,“ plánuje Trevor Grey.

Apollo 440 vznikli v roku 1990, doteraz vydali päť štúdiových albumov a ich skladby sú súčasťou mnohých filmových soundtrackov. Vydali 11 singlov, ktoré sa dostali do Top 40 v Spojenom kráľovstve. Okrem vlastnej produkcie sa kapela venuje aj remixom skladieb U2, Ennio Morriconeho, Jimmy Paga, Puff Daddyho či Manic Streeet Preachers. Na TOPFESTe Apollo 440 vystúpia v zostave Noko a bratia Howard a Trevor Gray, vokalisti Mary Byker, Ewan MacFarlane a hudobníci Cliff Hewitt a Paul Kodisch

„Živé vystúpenia sú pre nás najväčšou satisfakciou, užívame si komunikáciu a spojenie s publikom. Koncerty v tomto roku sú príležitosťou na vyskúšanie si nových nápadov, kým na konci roka dokončíme nový album,“ konštatuje Noko.

Video: Apollo 440 - Stop the Rock

Video: Apollo 440 - Raw Power

Svoj melodický hardcore s odkazom na kapely 90-tych rokov zahrá na Topfeste aj bristká skupina Trash Boat. Na Zelenú vodu príde v zostave Tobi Duncan, Dann Bostock, Ryan Hyslop, James Grayson a Oakley Moffatt. Chalani zahrajú aj skladby zo zatiaľ posledného albumu „Crown Shyness“. „Tento album zmenil mňa, moje úzkosti, moju rodinu, zodpovednosť, minulosť, budúcnosť. Strávili sme na ňom veľa času a teraz vám ho zahráme naživo,“ tvrdí spevák Trash Boat Tobi Duncan.

Na 16-tom ročníku festivalu TOPFEST vystúpi aj legendárny gitarista Slash spoločne so spevákom Mylesom Kennedym a sprievodnou skupinou The Conspirators, kapely Dezz Nuts, Great Malarkey, Horkýže Slíže, Hand Like Houses, Desmod, Zemětřesení, Walda Gang, From Our Hands, Doctor P.P. či The Circus Brothers, Arzén, Lukáš Adamec, Funny Faces, Ramchat a ďalší. Príďte zažiť dokonalú festivalovú atmosféru na TOPFEST 28. až 29. júna 2019 na Zelenej vode v Novom Meste nad Váhom, okrem koncertov na vás čakajú aj skvelé atrakcie. Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal.sk na https://www.ticketportal.sk/…TOPFEST_2019 Permanentku na festival si môžete kúpiť za 45 eur. Všetky informácie sú dostupné na www.topfest.sk a na https://www.facebook.com/search/top/?…

Video: Trash Boat - Inside Out

Značky: Festivaly