Trolejboys vydali svoj druhý štúdiový album Music is my Littlehorse

Trolejboys vydali svoj druhý štúdiový album Music is my Littlehorse

Päť rokov po debutovom albume, vydala bratislavská kapela Trolejboys pod značkou ajlavmjuzik svoj druhý štúdiový album. Chytľavé melódie, svižné texty a neskutočná energia.

Štýlovo nezaraditeľná zostava s veľmi svojským humorom. V skladbách môžete počuť prvky punku, funku, rock n rollu aj reggae. Chalani si produkujú všetko sami: hudbu, texty, covery, plagáty, videoklipy a na otázku prečo sa album volá Music is my Littlehorse odpovedajú jednoducho: „Lebo hudba je náš koníček.“

Music is my littlehorse sa nachádza na všetkých digitálnych hudobných platformách a stream službách. Bohužiaľ kvôli cenzúre bolo potrebné zmeniť cover. Ten originálny si v plnej veľkosti môžu vychutnať fanúšikovia vinylu. 250ks edícia 12" čierneho asfaltu je aktuálne dostupná v Bratislave, alebo online. Postupne pribudnú aj ďalšie kamenné predajne. Na vinylovej verzii sa nenachádza skladba Lízatko, ktorá bola už na CD kompilácii detského časopisu Bublina.

Ak vám unikol starší videoklip skladby Keď ti funky hrám, mali by ste to napraviť. Nakrúcanie vôbec nebolo jednoduché, lebo celý klip je snímaný na jeden záber bez jediného strihu. Zúčastnilo sa ho takmer 100 účinkujúcich­. Nakrúcalo sa v Bratislavskom LUNA Bare a hlavnú úlohu v ňom stvárnil Škrupo alias DJ Rakva. Jeho filmovou partnerkou je herečka SND Dominika Kavaschová. Výsledok je famózny.

Video: Trolejboys - Keď ti funky hrám

MAKING OF ALBUM
https://www.youtube.com/watch?…

KÚPIŤ LP
https://artattackshop.sk/…ejboys-vinyl

Interpret: Trolejboys
Značky: Nová hudba, Domáca scéna