Lenny Kravitz príde s "Here to Love“ Tour aj na Slovensko

Lenny Kravitz príde s "Here to Love“ Tour aj na Slovensko
foto: Jano Štovka

Celosvetovo mimoriadne obľúbený spevák a multiinštru­mentalista Lenny Kravitz ohlásil celosvetové turné. Po dvoch rokoch opäť zavíta do našich končín. Dobrou správou je, že sa rocker predstaví v kapacitne najväčšej hale v Bratislave. Fanúšikovia, ktorým sa na posledný koncert vstupenky, kvôli okamžitému vypredaniu neušli, tak majú možnosť zažiť povestné energické vystúpenie americkej hviezdy už budúci rok.

Multitalentovaný spevák a hudobník Lenny Kravitz ohlásil svoje blížiace sa turné s názvom „Here to Love“ Tour 2020. Rodák z New Yorku sa slovenskému publiku predstaví dňa 1.7.2020 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu.

Posledný Kravitzov koncert na našom území, ktorý sa uskutočnil v júni 2018, zožal mimoriadny úspech a  vypredal sa bezprostredne po ohlasení tejto hudobnej udalosti. Organizátorom sa v rámci pripravovaného turné podarilo dohodnúť s manažmentom interpreta na vystúpení vo veľkorysejších priestoroch Zimného štadióna Ondreja Nepelu, ktorý ponúka vyššiu kapacitu .

Zimný štadión Ondreja Nepelu pojme takmer dvojnásobnú kapacitu návštevníkov v porovnaní s AXA Arénou NTC, v ktorej sa posledný koncert Lennyho Kravitza uskutočnil. To sa odrazí na cene vstupeniek a budú tak cenovo dostupnejšie.,“ informovali zástupcovia agentúry VIVIEN.

Video: Lenny Kravitz - Low

Multinštrumen­talista Lenny Kravitz je známy svojimi nesporne energickými vystúpeniami. Aj nadchádzajúci  koncert sľubuje zachovanie odkazu a autentickosť jeho živých vystúpení. Návštevníci podujatia sa môžu tešiť na prierez jeho tvorby. Zaznejú najväčšie hity Kravitzovej kariéry ako American woman, Fly away, I belong to you, Ain't over til it's over či skladba Again a mnoho ďalších.

Okrem piesní, ktoré mapujú hudobníkovu tridsaťročnú kariéru, sa priaznivci sympatického Američana dočkajú aj novšej produkcie. Najčerstvejšie skladby z jeho poslednej štúdiovky. Na jeho jedenástom albume s názvom Raise Vibration povyšuje Lenny Kravitz spojenie rock n’rollu, funku, bluesu a soulu. Vnímavý k mladíckej inšpirácii, no obohatený tromi desaťročiami múdrosti, uvádza silné tvorivé znovuzrodenie a smelú, živú a brilantnú tvorbu primeranú jeho posolstvu a bezhraničnej du­ši.

Lenny Kravitz je považovaný za jedného z vynikajúcich rockových hudobníkov našich čias. Spevák a multiinštrumen­talista prekročil hranice žánru, štýlu, rasy a postavenia počas jeho tridsaťročnej hudobnej kariéry. V produkcii speváka cítiť prvky soulu a vplyvy rocku a funku 60. a 70. rokov. Spevák, autor, producent a multiinštru­mentalista vyhral cenu Grammy až štyrikrát za sebou a je držiteľom rekordu najvyššieho počtu víťazstiev v kategórii „Najlepší mužský rockový spevácky výkon“.

Okrem jeho desiatich štúdiových albumov, ktorých sa celosvetovo predalo 40 miliónov, je tento viacrozmerný umelec vnímaný aj ako fashion ikona a uplatnil sa aj vo svete filmu. V kasovom trháku „Hry o život“ a „Hry o život: Skúška ohňom“ sa predstavil ako Cinna. Kravitz si zahral aj v pozitívne hodnotených filmoch „Precious“ a „Komorník“.

Vstupenky na budúcoročný koncert LENNYHO KRAVITZA budú v predaji od piatka 18. októbra 2019 od 10:00 hod. na www.vivien.sk a v sieti Ticketportal. 

LENNY KRAVITZ-„Here to Love“ Tour 2020
01. júl 2020
Zimný štadión Ondreja Nepelu (Bratislava)

Vstupenky budú v predaji od piatka 18. októbra 10:00 hod. na
ww.vivien.sk a v sieti Ticketportal.

Video: Lenny Kravitz - Stand

Značky: Koncerty