Antoines vydávajú klip k debutovému singlu, kvôli ktorému sa dala manažérka potetovať

Antoines vydávajú klip k debutovému singlu, kvôli ktorému sa dala manažérka potetovať

Skupina Antoines vypustila do sveta dalšiu novinku: videoklip k prvému singlu I think I Have No Wild Side z debutového albumu This Is The End Of The Rockandroll.

„Chceli sme sa držat podobného konceptu ako pri tvorbe albumu a skúsiť si ho vytvoriť svojpomocne. Za kamerou stál a s postprodukciou pomáhal kamarát, Mojmír Pribiš, klip sa natáčal 3 dni a noci len s velmi malými prestávkami na nutný oddych“ vyjadruje sa ku vzniku videa Tomas Zámožík, líder kapely, ktorý si sám skúsil réžiu a strih.

Klip sa natáčal v uliciach Prahy, ako naschvál do natáčania vstúpili povodne. „Klub kde sme mali točiť scény na pódiu bol v časti Prahy, ktorá sa evakuovala a vačšina ľudí, čo sa mali natáčania zúčastnit, sa tam nedostala. Bolo celkom napínavé točiť a zároveň sledovať, či nám už „tečie do bot“…“

Videoklip končí autentickým záberom na tetovanie manažérky Sandy, ktorá si nechala vytetovať na chrbát názov pesničky. „Keď si niekto nechá vytetovat´ niečo, čo sám napíšeš, to je ultimátna pocta a česť“ uzatvára frontman kapely Antoines.

Video: Antoines - I Think I Have No Wild Side

Zdroj: Sandra Krišteková
Interpret: Antoines
Značky: Nové videoklipy, Domáca scéna