Blues-rockeri zo Šamorína The Butchers vydali nový album

Blues-rockeri zo Šamorína The Butchers vydali nový album

Debutový album s názvom Train to Freedom vydala kapela 10. júla a obsahuje 11 skladieb.

K nahrávaniu albumu poskytlo miesto Mestské Kultúrne Stredisko v Šamoríne. Za mixovanie skladieb bol zodpovedný Ádám „Gila” Szabó, nahrávanie bicích umožnil Dávid Strieženec, Valter Lengyel navrhol obal CD a Ádám Tuba nafotil promové fotky kapely. CD zhotovilo WebCD s.r.o.

Debutový album si môžete zakúpiť na koncertoch alebo cez e-mail a.hushegyi@gmail.com. V rámci Bratislavy, Dunajskej Stredy a v Šamoríne je možnosť poprosiť chlapcov o dovoz CD. Jeho cena je 3€.

Na oficiálnej stránke kapely www.facebook.com/…utchersmusic nájdete dátumy nasledujúcich koncertov a viac informácií o kapele. Niektoré pesničky z albumu sú už aj na Youtube-e, konkrétnejšie piesne, ako Train to freedom, One day, I’m with you a Under the sky.

Zakladateľom kapely je Huši, ktorý je autorom textov piesní. Tie sú napísané v anglickom jazyku. Za kontrolu ich správnosti treba ďakovať Orsi Czére. Chlapci už majú za sebou predskokanstvo takých významných kapiel, ako je Quimby (alternatívna rocková kapela z Maďarska) alebo P. Mobil a Road (maďarská hard rocková skupina). Na nedostatok koncertov sa nemôžu sťažovať, odohrali koncerty už vo viacerých kluboch v okolí, ako napríklad v dunajskostredskom Soul Hunter-i, alebo v bratislavskom British Rock Stars.

Video: The Butchers - Train to freedom

Zdroj: Bianka Boda / János Hushegyi
Interpret: The Butchers
Značky: Nová hudba, Domáca scéna