Martina Javor Band zahrala exkluzívne na streche Slovenského rozhlasu!

Martina Javor Band zahrala exkluzívne na streche Slovenského rozhlasu!
foto: František Halás

Minulý týždeň spojili relácie Hudba mesta a Demovnica svoje sily a ohlásili hlasovanie, ktorého víťaz sa objaví vo videu v rámci série Hudba mesta. Natáčať sa bude na streche Slovenského rozhlasu a víťazný interpret sa predstaví vo videu, ktoré sa odvysiela 1. decembra.

Spomedzi všetkých víťazov Demovnice vybrala porota v zložení Maroš Hečko (riaditeľ Rádia_FM), Martin Ego Staňo (moderátor Demovnice), Michal Lenický, Martin Kukoľ (za reláciu Hudba mesta) a Oliver Rehák (hudobný redaktor SME) víťaznú kapelu, ktorou sa stala Martina Javor Band. Miestom natáčania sa stala strecha kultovej otočenej pyramídy – Slovenského rozhlasu. Natáčalo sa v stredu 27. novembra a fanúšikovia si výsledne video budú môcť vychutnať v nedeľu 1. decembra.

Hudba mesta prináša kapely na netradičné miesta a tam, kde sa hudba bežne nehrá. Doteraz popri známych menách ako Jana Kirschner, Hex, Vidiek, PPE či Pete Doherty dostali šancu ja mladé kapely, medzi mnohými aj Purist, Walter Schntitzelsson, Papyllon alebo Katarzia. Projekt Rádia FM Demovnica funguje od mája tohto roka ako webový rebríček desiatich nahrávok slovenských autorov, ktorí nemajú vydaný album u žiadneho oficiálneho vydavateľa. Kapely, ktoré tím z Rádia_FM do Demovnice vyberie, získajú priestor na prezentáciu aj vo vysielaní, kde sa im v nedeľu poobede venuje hodinová relácia s rovnomenným názvom.

Všetky aktuality nájdete na Facebook profiloch: https://www.facebook.com/Demovnica a https://www.facebook.com/hudbamesta.

Martina Javor Band

Video: Martina Javor & band Hallucination Naživo_FM Demovnica_FM