Čo majú spoločné AMO, Hugo Čáves Orchestra a Martina Javor? Marcovú Hudbu mesta!

Čo majú spoločné AMO, Hugo Čáves Orchestra a Martina Javor? Marcovú Hudbu mesta!

Marcová Hudba mesta bude v znamení pestrých žánrov a netradičných spojení. V sobotu 29. marca vystúpi na pódiu v KC Dunaj skvelá kapela AMO, ktorá na našu scénu vyslala už mnoho hitov. Večer rozprúdi zábavu zoskupenie Hugo Čáves Orchestra s netradičným spojením dychových nástrojov a diska a predstaví sa aj talentovaná pesničkárka Martina Javor s kapelou.

AMO

Začínali ako čisto hip-hopová skupina, neskôr začali experimentovať so zvukom a prinášať do svojej tvorby vplyv Karibiku. Stále ide o rap, no môžeme hovoriť aj o reggeatone. Momentálne vystupujú raperi Moe a Opak s kompletnou živou kapelou, ktorá nebude chýbať ani v KC Dunaj. Minulý rok v októbri pokrstili svoj štvrtý štúdiový album Rok nula, ktorý vyšiel 16. septembra. Práve z neho pochádzajú posledné single ako Zlaté časy, Doma, či Femme Fatale s hosťujúcim Jurajom Benetinom.

Hugo Čáves Orchestra

Netradičné bratislavské zoskupenie na seba púta pozornosť fanúšikov snáď všetkými spôsobmi – kontroverzným názvom, energickým nasadením a originálnou hudbou, ktorú štýlovo ťažko zaradiť, pretože každá pesnička má svoj vlastný príbeh. Elektronika, basa, gitara a päťčlenná dychová sekcia sú zárukou, že táto osemčlenná zostava rozhýbe každé publikum. A to všetko pod taktovkou neriadenej strely v podobe člena kapely Križa.

Martina Javor & Band

Jeden z najčerstvejších objavov na slovenskej hudobnej scéne je pesničkárka Martina Javor vystupujúca s celou kapelou. Popularitu si získala najmä po objavení v reláciu Demovnica_FM. Jej tvorba je často označovaná ako gitarový nu-folk, ktorý spestrujú občasné výlety smerom k punku či folku.

29. 3. (sobota)
Štart: 20:00 hod.
Vstup: 5€

Event: www.fb.com/…269609924102

Video: AMO - DOMA

Video: Hugo Čáves Orchestra - Poďme na jahody

Video: Martina Javor & band - Too many (live)

Interpret: Martina Javor
Značky: Koncerty, Domáca scéna