Richard Müller zahrá v Pezinku jedinečný koncert !

Richard Müller zahrá v Pezinku jedinečný koncert ! zdroj: Propaganda House

Velikán slovenskej hudobnej scény si 27. júna do Amfiteátra v Pezinku pozval špeciálnych hostí. Na jednom pódiu si zaspieva so Zuzanou Smatanovou, Luciou Šoralovou, Simou Martausovou a Danom Bártom! Na jedinom koncerte Richarda Müllera s hosťami vás čaká mnoho prekvapení a unikátnych hudobných spojení! 

Richard Müller má za sebou úspešný rok! Spevák, skladateľ a textár absolvoval so skupinou Fragile megaúspešné turné HLASY po Českej a Slovenskej republike. Zväz autorov a interpretov ocenil jeho album HLASY ako najlepší album roka 2013. Teraz si pre fanúšikov pripravil ďalšie prekvapenie v podobe koncertu Richard Müller a hostia. Na jednom pódiu si zaspieva spolu so Zuzanou Smatanovou, Luciou Šoralovou, Simou Martausovou a Danom Bártom. „S Danom Bártom máme za sebou úspešnú spoluprácu na Potichu Tour. Považujem ho za skvelého speváka a mám sa od neho veľa čo učiť. Dan už k nám tak patrí, rád s ním spolupracujem.” Vysvetľuje Richard Müller. 

Niekoľkonásobný Zlatý Slávik je známym hudobným inovátorom.** Richard Müller** dokáže vždy prekvapiť úpravou skladieb, špeciálnou spoluprácou či zmenou štýlu. „Človek, keď spieva 30 rokov tie isté pesničky, tak rád vymýšľa niečo nové. Chce na pódiu potešiť seba aj fanúšikov. Preto som sa rozhodol ozvláštniť moje vystúpenie a priniesť niečo iné. Oslovil som spevácke kolegyne, ktoré si vážim, Zuzku Smatanovú a Luciu Šoralovú a mladú, čerstvú krv Simu Martausovú.“ Teší sa na vystúpenie Richard Müller .

Na jedinom koncerte Richard Müller a hostia čaká fanúšikov mnoho prekvapení a unikátnych hudobných spojení! Jedno z nich môžme prezradiť – tri speváčky si spolu s Richardom zaspievajú skladbu „Rieka“. Dokonalé hudobné lahôdky si príďte vychutnať 27. júna do Amfiteátra v Pezinku. Vstupenky sú v predaji na tic­ketportal.sk  a v Pezinskom informačnom centre.

Video: Richard Müller a Dan Bárta - Tlaková níž (Lucerna Praha)

Interpret: Richard Müller
Značky: Koncerty, Domáca scéna