Po rokoch opäť spolu - Müller a Šeban na jednom pódiu

Po rokoch opäť spolu - Müller a Šeban na jednom pódiu

Richard Müller opäť zažiaril. Tentokrát v Banskej Štiavnici na festivale BS City Beats. Publikum uchvátili naraz dve hudobné ikony českej a slovenskej hudobnej scény – Richard Müller so špeciálnym hosťom Danom Bártom.

Jedinečné spojenie hudobných velikánov a Müllerové hity si môžu fanúšikovia najbližšie vychutnať už zajtra v Amfiteátri v Pezinku. Na koncerte „Richard Müller a hostia“ sa stretne silná zostava špičkových umelcov – Dan Bárta, Zuzana Smatanová, Lucia Šoralová a Sima Martausová. Na poslednú chvíľu prezradili organizátori ďalšie prekvapenie. S Richardom si na jednom pódiu zahrá gitarista Andrej Šeban.

Dokonalý hudobný zážitok priniesol Richard Müller na festival BS City Beats v Banskej Štiavnici. Umelecké opojenie z atraktívneho spojenia dvoch hudobných ikon – Richarda Müllera a Dana Bártu ocenili fanúšikovia neúnavným aplauzom a standing ovation. Spevák aj napriek obrovskému smútku, ktorý momentálne prežíva, naďalej koncertuje vo výbornej kondícii. Reakcie publika oceňovaného umelca napĺňajú pozitívnou energiou.

„Žiaľ za milovanou osobou nie je ohraničený začiatkom ani koncom. To, čo sa odohráva v mojom vnútri je moja súkromná vec. A to, že musím ísť do práce, čiže odohrať koncert, je súčasťou môjho profesionálneho života." Uviedol Richard Müller.

Rovnako ako je Richard Müller citlivou osobou, je zároveň veľkým profesionálom. Dôkazom sily hudobnej ikony je atmosféra, ktorá vládla aj počas koncertu v Banskej Štiavnici. Výnimočný spevák bol z reakcií fanúšikov nadšený, komunikoval s nimi a mal veľkú radosť.

„Také výborné publikum, aké bolo v Banskej Štiavnici by som najradšej nosil so sebou na všetky koncerty.“ Nešetril chválou Richard Müller.

Vynikajúce fungovanie muzikantskej „chémie“ medzi Richardom Müllerom, Danom Bártom a kapelou by ste si nemali nechať ujsť už zajtra v Amfiteátri v Pezinku. Na fanúšikov čaká výnimočný koncert plný hitov ako sú „Nina Ricci“, „Po Schodoch“, „Nebude to ľahké“, „Už asi nie si“, „Tlaková níž“ a množstvo ďalších skvostov Richardovej tvorby. Spevák si pripravil aj extra prekvapenia.

„Koncert v Pezinku bude naozaj špeciálny. Veľmi sa teším na Dana Bártu, ktorého si veľmi vážim profesionálne, aj ľudsky. Samozrejme teším sa, že prijali pozvanie aj moje kolegyne a že si zaspievam spolu so Zuzkou Smatanovou, Luciou Šoralovou a Simou Martausovou. Okrem toho som prichystal aj dve ďalšie prekvapenia v podobe hudobných hostí. Po rokoch si zahráme spolu s Andrejom Šebanom, myslím si, že sa ľudia majú naozaj na čo tešiť.“ Neskrýva radosť Richard Müller.

Dokonalé hudobné lahôdky si príďte vychutnať 27. júna do Amfiteátra v Pezinku. Vstupenky sú v predaji na www.ticketportal.sk  a v Pezinskom informačnom centre.

Interpret: Richard Müller
Značky: Koncerty, Domáca scéna