Pozrite si nový energický klip kapely Walter Schnitzelsson

Pozrite si nový energický klip kapely Walter Schnitzelsson

Kapela Walter Schnitzelsson, viťaz ceny Radio_Head Awards 2014 v kategórii Nováčik roka, zverejnila nový videoklip ku skladbe „Cut Your Hair“.

Skladba pochádza z albumu Fever, ktorý vyšiel v roku 2013 vo vydavateľstve Slnko Records. Po This Night's Fever ide o druhý videoklip z ich debutového LP.

Ide o asi najtvrdšiu pieseň kapely, ktorú charakterizuje najmä charizmatický líder Jozef Rezník. Ten o piesni povedal: “Cut your hair má punkový zvuk, ktorý máme veľmi radi a chceli sme ňou spestriť debutový album Fever.” Ten vyšiel v novembri minulého roka a zatiaľ zbiera samé chvály. Či už v recenziách, alebo od fanúšikov a najmä na samotných koncertoch.

A práve živé vystúpenia sú centrom videoklipu Cut Your Hair. Tie natočil dvorný kapelný kameraman a videomaker Michael Michale. Vo videu sú postupne zachytené koncerty na veľkých festivaloch, ale aj v kluboch a jedna live session z chodby pred skúšobňou. Walter Schnitzelsson sa aj toto leto chystajú na festivaly, uvidíte ich napríklad aj na Pohode a Grape festivale.

Pieseň Cut Your Hair hovorí o slobode a rebelanstve, ktoré je stelesnené práve dlhými vlasmi. Na koncertoch patrí medzi najobľúbenejšie, čo potvrdzuje aj bubeník Miro Michale: “Máme v tejto piesni piesni pasáž, počas ktorej Jozef komunikuje s fanúšikmi a skúša na nich rôzne zadania. Vždy reagujú výborne, z čoho sa veľmi tešíme.”

Bratislavských Walter Schnitzelsson môžete najbližšie vidieť naživo na festivale Bažant Pohoda v Trenčíne, keď vystúpia na Orange Stage, teda druhom najväčšom pódiu. Kapelu tiež čakajú vystúpenia na akcii Freestyle Ride v Šarišských Michaľanoch alebo na festivale Grape v Piešťanoch

Video: Walter Schnitzelsson - Cut Your Hair